Hlavní obsah

Daniela Hůlku srazilo na motorce auto

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Zpěvák Daniel Hůlka (41) byl ve vážném ohrožení života. Při jízdě na motorce ho před dvěma týdny srazilo protijedoucí auto a zpěvák skončil jen pět centimetrů od sloupu vysokého napětí.

Článek

"Projížděl jsem se na Šumavě na motorce a v zatáčce mě srazilo protijedoucí auto do škarpy. Od vážných následků mě zachránila velmi kvalitní motorkářská kombinéza. Na ruce mi zůstala odřenina, protože bylo horko a měl jsem na rukávech rozepnuté zipy," řekl Novinkám Daniel Hůlka.

Následky mohly být ale ještě mnohem katastrofálnější. Hůlka už nemusel být mezi živými.  "Asi pět centimetrů od místa, kde jsem spadl byl sloup vysokého napětí. Mohlo být po mě,"prozradil zpěvák. "Asi mám nad sebou anděla strážného," dodal.

O zpěváka měla velký strach i jeho nová přítelkyně Šárka Vaňková.  S mladičkou zpěvačkou spolu chodí čtyři měsíce a stále jsou velmi zamilovaní. Hůlka za svojí láskou spěchal i ze svého pondělního vystoupení v hotelu Ambassador. "Šárka dělá večeři, tak zazpívám a kmitám domů," dodal Hůlka, který si pochvaluje, jaká je jeho slečna skvělá hospodyně.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám