Hlavní obsah

Machálková nechala tetovat syna, dostal silnou alergickou reakci

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Zpěvačka Leona Machálková (42) zažila na dovolené v Turecku obrovský strach o syna Artura. Povolila mu vytetování ornamentu na záda henou a sedmiletý Artur to odnesl velmi silnou alergickou reakcí.

Článek

"Vrátili jsme se z Turecka včera. Ty záda pořád vypadají strašně. Artur dostal šílenou alergickou reakci na henu," řekla Novinkám Leona Machálková na dětském dni, který pořádal známý kadeřník hvězd Oskar. Právě Machálková patří k jeho pravidelným zákaznicím. Zvláštní ornamenty měl vyholené na hlavě i její syn. "To mají na triku také turečtí kadeřníci," dodala Machálková.

Na dětském dni se setkala s dalšími maminkami. Gábina Partyšová vzala svého dvacetiměsíčního syna Kristiána, který si dával závody v autíčku s dvouletou dcerou Lenky Hornové Laurou. Ta při startu vyjížděla pokaždé dřív a tak o půl roku mladšího Kristiána s přehledem porážela. "Laura se v životě očividně neztratí. Jen tak dál Lauro," smála se Hornová.

Dara Rolins svoji dceru Lauru s sebou neměla. "Moje Laurinka je s tátou v přírodě. Matěj je fakt neskutečně skvělej táta," dodala Dara Rolins, která dorazila se svojí manažerkou Evou a její dcerou Charlottou. Zkušenosti s dítětem pak předávala nastávající mamince Zuzaně Belohorcové, která je ve čtvrtém měsíci těhotenství.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám