Hlavní obsah

Martin Pošta sbalil přítelkyni na internetové seznamce

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Zpěvák Martin Pošta (42) sbalil svoji novou přítelkyni Martinu na internetové seznamce. Půvabná blondýnka kvůli populárními zpěvákovi opustila Španělsko, kde dvanáct let žila a vrátila se do Čech.

Článek

"Je pravda, že jsme se s Martinem seznámili na internetu. Samotnou mě překvapilo, že něco takového může fungovat," řekla Novinkám Martina, která se kvůli nové lásce vrátila po dvanácti letech do Čech. S Martinem Poštou chodí už čtyři měsíce.

"Nejdřív jsem byla v Praze za Martinem na návštěvě, pak byl jednou Martin za mnou. Nakonec jsem se rozhodla, že se kvůli němu do Čech vrátím,"dodala.

Martina se ve Španělsku živila velmi úspěšně jako herečka. "Nejdřív jsem pracovala v Madridu, poslední léta jsem žila v Barceloně. Převážně jsem měla velké role v seriálech, uplatnila jsem se i v dabingu a divadle," vypráví.

Poštu, bývalého zpěváka kapely Laura a její tygři kvůli životu v zahraničí tak vůbec neznala. "Nesledovala jsem českou populární hudbu. Maximálně jsem si vybavila kapelu Lucie, Lauru jsem vůbec neznala," prozradila. 

Kvůli Martinovi sice Španělsko opustila, ale ne úplně. "Nemám tady jako herečka práci. Můj španělský agent zatím neví, že jsem se odstěhovala, a tak chci tak trošku pendlovat. Budu jezdit do Španělska jen na práci. Herectví miluju, nemohla bych bez něj být. Nemám v Čechách ještě kontakty. Uvidíme, co bude dál," dodala Martina.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám