Hlavní obsah

Sexy Vránová je v šestém měsíci, lékaři před ní tají pohlaví miminka

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Modelka Andrea Vránová-Kloboučková je v šestém měsíci těhotenství a své rostoucí bříško poprvé ukázala ve společnosti. Zda čeká s hokejistou Honzou Kloboučkem holčičku nebo chlapečka neví a nedozví se to až do porodu.

Článek

"Jsem na začátku šestého měsíce těhotenství a ultrazvuk už pohlaví dítěte ukázal. S manželem výsledek ale vědět nechceme," prozradila Novinkám Andrea. "Stejně jako u  dcery Aničky se chceme nechat překvapit. Jméno vybrané zatím nemáme. Určitě ale zvolíme české. K příjmení Klobouček by se jména Kevin nebo Samantha asi nehodila," směje se modelka. 

Andrea prožívá těhotenství výborně. Oproti prvnímu, ve kterém nabrala 26 kilogramů, přibrala zatím pouhých šest kilo. "Lépe se mi pohybuje a necítím se jako velryba. Určitě mi pomáhá i to, že stále předcvičuji pilates a běhám kolem Aničky," dodala Vránová, která se na párty televize Prima setkala s další "těhulkou" Zuzanou Belohorcovou. "Samozřejmě jsem probíraly těhotenství. Protože už mám jedno dítě, říkala jsem Zuzce co a jak," dodala Vránová.

Večírek televize Prima si nenechala ujít řada dalších známých tváří. Agáta Hanychová přišla se svojí maminkou Veronikou Žilkovou, ale celou noc se pak nehnula od sympatického muže, který rozhodně nebyl její přítel Matouš. Podle informací Novinek jde o hokejistu pražské Sparty, který je nový objevem Agáty. 

Poprvé od svého zvolení do funkce nové šéfky primáckého zpravodajtví se objevila ve společnosti Jitka Obzinová. Dorazily také další tváře televize Prima Alice Bendová, Lukáš Hejlík, Olga Lounová, Mahulena Bočanová, Lumír Olšovský, Kateřina Cajthamlová, Petr Lesák a další. Párty moderoval Petr Šiška. Účastí překvapila Jana Štefánková, která obvykle do společnosti moc nechodí. "Mám teď strašně práce. Rozjela jsem nové podnikání. Učím etiketu stolování a kurzy pořádám i na Seychelských ostrovech," prozradila bývalý playmate.

Reklama

Výběr článků

Načítám