Hlavní obsah

Manželství Seana Penna již potřetí směřuje k rozvodu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

Manželství amerického oscarového herce Seana Penna již potřetí směřuje k rozvodu. Tentokrát žádost o něj k soudu podala jeho žena Robin, informovala v úterý agentura Reuters.

Foto: Profimedia.cz

Sean Penn a Robin Wrightová Pennová se brali v roce 1996 a mají spolu dvě děti.

Článek

Třiačtyřicetiletá herečka Robin Wrightová Pennová, kterou diváci znají hlavně z romantického filmu Vzkaz v láhvi, žádost podala minulý týden. Zdůvodňuje ji nesmiřitelnými rozpory. Manželé se dohodli na tom, že se podělí o péči o svého 16letého syna Hoppera Jacka i o majetek.

V rozhovoru pro zářijové vydání časopisu More, který vyšel v úterý, Wrightová Pennová uvedla, že nemá v plánu se se svým manželem znovu smiřovat. "Ničeho nelituji. Mám, máme dvě skvělé děti, které jsme společně vychovali," řekla Wrightová Pennová. Staršímu potomkovi hereckého páru je 18 let.

Pennovi, kteří se vzali v roce 1996, poprvé rozvodovou proceduru začali v prosinci 2007, ale po několika měsících se dali znovu dohromady a žádost stáhli. V dubnu letošního roku požádal o rozluku manželství Sean Penn, ale o několik týdnů později vše odvolal s tím, že šlo o "arogantní chybu".

A Sean tehdy myslel zřejmě vzkříšení manželství a záchranu rodiny vážně, protože odstoupil od natáčení filmu Three Stooges, aby se mohl více věnovat blízkým.

Penn v únoru získal svého druhého Oscara za nejlepší herecký výkon v roli ochránce práv gayů Harveyho Milka ve filmu Milk. Poprvé Oscara dostal za film Tajemná řeka z roku 2003. Na svém kontě má také tři oscarové nominace.

Reklama

Výběr článků

Načítám