Hlavní obsah

Jude Law nedokáže být šťastný bez lásky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Herec Jude Law prozradil, proč pořád střídá jednu ženu za druhou. Nikdy totiž nevydrží dlouho úplně sám. Problémem u představitele doktora Watsona z nového filmu Scherlock Holmes je v tom, že je navíc dost plodný, takže následkem jeho vztahů jsou potomci. Poslední s milenkou Samanthou Burkovou čeká letos na podzim.

Foto: Profimedia.cz

Herec Jude Law velmi často střídá partnerky, se svou současnou přítelkyní očekává své v pořadí už čtvrté dítě.

Článek

Ovšem Jude se cítí nejšťastněji pouze ve chvíli, kdy má pocit, že nechce být navždy sám. „Když nad tím tak přemýšlím v tomto smyslu, připadá mi to teď v tuto chvíli jako přítěž. Ale to rozhodně neznamená, že budu nezadaný po zbytek života. Tedy v to pevně doufám.

Mám pocit, že jsem na svůj život a svět velmi zvyklý. Nemám už takovou potřebu testovat se v různých směrech jako dřív.

Mezi dvaceti a třiceti roky jsem byl velmi zaujatý tím, abych si něco pořád dokazoval a něčeho dosahoval. Teď si užívám, že jsem schopen soustředit se na své děti a svou práci a sebe,“ přiznal šestatřicetiletý herec.

Britská filmová tvář má z bývalého manželství se Sadie Frostovou tři potomky, dítě ze vztahu se Samanthou Burkovou bude už čtvrtým.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám