Hlavní obsah

Hodnota Jacksonova majetku vzrostla po jeho smrti o 1,6 miliardy

– Los Angeles

Na sklonku života se potýkal Michael Jackson s vážnými dluhy, po jeho smrti se příbuzní o další osud jeho majetku obávat nemusejí. Hodnota nemovitostí i movitých věcí osm týdnů po smrti popového krále závratně stoupá. Exekutoři teď přiznali, že cena zpěvákova majetku stoupla dokonce o 1,6 miliardy korun. Na zaplacení dluhů to však stačit stejně nebude.

Foto: Profimedia.cz

Jednou z Jacksonových nejznámějších nemovitostí byl ranč Neverland.

Článek

Vykonavatelé poslední vůle John Branca a John MCClain přiznali, že cena Michaelova majetku strmě stoupá a vynese jeho příbuzným navzdory krizi nemalé jmění. Zatím je to o 90 milionů dolarů navíc, ale do konce roku by to mohlo být ještě jednou tolik.

„U majetku je to určitě nový rekord, který ještě nebyl poražen,“ komentoval Branca závratný nárůst hodnoty Jacksonova jmění. A není vyloučeno, že popový král porazí v tomto ohledu i Elvise Presleyho.

Jackson možná ještě nebyl pohřben

„Když se podíváte na to, co Presleyho majetek dokázal, vidíte u něj (Jacksona) obrovské možnosti,“ dodal Branca s tím, že takto získané peníze půjdou na splacení ohromného dluhu, který po sobě Jackson zanechal. Podle střízlivých odhadů činí pohledávky minimálně 398 milionů dolarů, tedy asi 7,2 miliardy korun.

Mezitím se také objevily spekulace, že tělo Michaela Jacksona stále nebylo pohřbeno a jeho rodina prý ještě neví, kam ho pohřbít.

Reklama

Související témata:

Související články

Film o Jacksonovi bude v kinech 30. října

Film o posledních dnech Michaela Jacksona bude mít premiéru 30. října tohoto roku. Bude uveden ve vysokém rozlišení a s digitálním zvukem, společnost Sony...

Výběr článků

Načítám