Hlavní obsah

Vicemiss Chmelířová letí na Miss Europe, po návratu se chce vdávat

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Druhá vicemiss ČR 2007 Veronika Chmelířová (21) odlétá na soutěž krásy Miss Europe. A bude to velká zkouška jejího vztahu s hokejistou Milanem Procházkou. Nikdy předtím nebyli odloučeni na tak dlouhou dobu.

Článek

"Vím, že se mi bude strašně stýskat. Byli jsme od sebe nejdéle deset dní, bude to pro nás velká zkouška," řekla Novinkám Chmelířová. "Instalujeme Skype, abychom mohli být spolu často v kontaktu a neutratila jsem majlant za telefon," prozradila modelka.

S hokejistou Milanem Procházkou chodí skoro dva roky a tvrdí, že to je láska jejího života. "Je to chlap na celý život, jsem si tím jistá. V září máme dvouleté výročí vztahu a bavíme se i o svatbě.  Přiznávám, že kdyby přišla na výročí nabídka k sňatku, bez váhání řeknu ano," říká Chmelířová.

Její partner vyhrál letos titul s extraligovým týmem Karlových varů a na novou sezónu se stěhuje do prvoligového Chomutova. "Máme dva byty, jeden v Praze a jeden nový v Chomutově. Zkrátka pořád pendluju, ale snažím se být s Milanem co nejvíce," dodala Chmelířová. 

Vicemiss ČR 2007 na světovou soutěž krásy Miss Europe do Libanonu odlétá až za měsíc, ale garderobu už má prakticky připravenou. Šaty jí šije módní návrhář Pepa Klír. "Nechávám to úplně na něm, známe se dlouho a důvěřuji mu," vysvětluje Chmelířová. Kvůli soutěži také upravila jídelníček a snaží cvičením formovat tělo. "Také piluju angličtinu. Poletím tam z Čech úplně sama, tak abych nedělala ostudu," dodala Chmelířová. 

Finále Miss Europe se uskuteční 17. října v Libanonu. Česká republika jeden velký úspěch evropské soutěži krásy už má. V roce 1995 se nejkrásnější dívkou Evropy stala Monika Žídková. Letos se soutěž vrací po dvouleté odmlce.  

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám