Hlavní obsah

Bára Munzarová riskuje na motorce: Jsem potenciální dárce orgánů

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Herečka Bára Munzarová (36) zřejmě nesleduje zprávy, které uvádějí množství mrtvých motorkářů na silnici. Jak jinak si vysvětlit, že motorkářská výstroj je jí cizí a klidně na své motorce Yamaha 250 jezdí v bílých pláťěných kalhotech a teniskách.

Článek

„Vím, že to je strašně nebezpečné. Uvědomuji si, že jsem potenciální dárce orgánů,“ přiznává Munzarová. Přesto se ale nijak zvlášť nechrání. Jedinou ochranou, kterou měla Munzarová na cestě z barrandovských atelierů na sobě, byla kožená bunda a helma. Dokonce ani kožené motorkářské rukavice nepoužívá.

Nehodu zatím Bára Munzarová naštěstí neměla. „Musím to zaklepat, nehodu jsem nikdy neměla. Jezdím osm let a pořád zvyšuji kubaturu. Snažím se ale jezdit bezpečně, “ přiznává populární herečka a hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě.

„ Mám panický strach z toho, že by se mohlo něco stát. Člověk musí být mnohem předvídavější než řidič v autě,“ dodala Munzarová.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám