Hlavní obsah

Janda si odvezl z porodnice manželku s dcerou

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Muzikant Petr Janda (67) si ve čtvrtek krátce po jedenácté hodině ranní odvezl manželku Alici (27) a čtyřdenní dceru Anežku domů z pražské porodnice v Podolí.

Článek

„Hurá domů. Konečně se vyspím,“ řekla Novinkám Alice Jandová. Přestože je malá Anežka prý velmi hodné miminko, Alice se skoro vůbec nevyspala. „Jsem hodně unavená. Anežka je zlatá, ale spát mi neumožnil nemocniční řád,“ prozradila Alice.

Porod proběhl prý hladce. Nenastaly žádné komplikace. Za pět hodin byla Anežka na světě. „Porod není žádná procházka růžovým sadem, ale mám to za sebou a jsem neskutečně šťastná,“ řekla Alice. S manželem by se dalšímu potomkovi nebránili. „Necháme tomu volný průběh, ale určitě bych alespoň dvě děti chtěla,“ dodala vystudovaná porodní asistentka.

Alice Jandová porodila dceru Anežku v neděli v 18.53 hodin. Po narození měřila 50 centimetrů a vážila 2860 gramů. Petr Janda byl u porodu a přestřihnul pupeční šnůru. [celá zpráva]

Reklama

Související články

Petr Janda má dceru Anežku

Frontmanovi skupiny Olympic Petru Jandovi (65) a jeho ženě Alici (27) se v neděli přesně v 18:46 narodila v pražské porodnici v Podolí dcera Anežka. Janda byl...

Výběr článků

Načítám