Hlavní obsah

Brad Pitt uvažuje o odchodu do hereckého důchodu

Hollywood

Vypadá to, že slavný herec Brad Pitt (45) poslední dobou uvažuje o odchodu do hereckého důchodu. Má pocit, že vlastně všeho, čeho chtěl v kariéře dosáhnout, už docílil. Také připopuští, že už stárne, a podle něj už pro starší herce nejsou tak zajímavé role, které by ho lákaly.

Foto: Profimedia.cz

Brad Pitt ve filmu Mexičan z roku 2001

Článek

"Mám pocit, že hraní je pro mladší muže. Pro starší lidi tolik lákavých rolí není a stárneme všichni. Mám ale za to, že co jsem chtěl, to se mi podařilo. Měl jsem svou chvilku na výsluní a to je osvobozující pocit. Samozřejmě mám ještě své herecké ambice. Ty si ale napřed splním, a pak o nich budu mluvit," říká Brad Pitt.

Brad a Angelina Jolieová (34) mají domy ve Francii, v Kalifornii i v New Orlans. Podle serveru Female First berou svých šest dětí všude po světě, kdekoliv filmují, a Brad je přesvědčen o tom, že to dětem prospívá.

Foto: JEAN-PAUL PELISSIER, Reuters

Angelina Jolie a Brad Pitt si stále drží pověst nejkrásnějšího hereckého páru.

"Každé místo je svým způsobem zajímavé, každé má svou vlastní atmosféru a něco nabízí. Člověk si z toho něco může vzítů. A já si myslím, že děti si z toho něco berou. Mají pohled na svět, na který jsme velmi hrdí.

V našem životě je klid. Jsme pár dní tady, pár dní v Provence, a docela nám to jde. Děláme si na rodinu čas. Ticho u nás sice není, ale nám se ten chaos líbí," dodává spokojeně Brad.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám