Hlavní obsah

Pokus o největší bikinovou fotku selhal, místo 1924 účastnic přišlo 42

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Southend-on-Sea

Britové chtěli ukrást Rusům jeden zajímavý rekord a mělo se tak stát ve velkém stylu. V Rusku totiž dali loni dohromady 1923 dívek v bikinách na jednu jedinou fotografii. V Británii se rozhodli, že jich na fotografii vmáčknou o něco více. Plán ale selhal, když se na pláži objevilo pouze 42 dívek.

Foto: Profimedia.cz

Dívek se na focení dostavilo násobně méně než mělo.

Článek

Zejména špatná předpověď počasí vstoupila do cesty rekordu, který se měl odehrát v britském pobřežním městě Southend-on-Sea v hrabství Essex.

K rekordu chybělo celkem 1882 dívek v bikinách.

Organizátoři jsou o to smutnější, že akce měla charitativní charakter. Výtěžek z prodeje rekordních fotografií měl směřovat na léčbu rakovinou postižených lidí v tamější nemocnici. Nejstarší pacientce je přes 80 let.

Třiadvacetiletá účastnice Debbie Reynoldsová uvedla, že jí je líto, že nepřekonali alespoň britský rekord, který činil 320 osob.

Špatné počasí den před focením

Dívky, které se dostavily, uvedly, že za nízkou účastí stálo zejména špatné počasí předchozího dne a nedobrá předpověď počasí. Přitom v den focení bylo slunečno.

"Musím tak trochu uznat, že je to hodně trapné. Musíme se příště snažit daleko více. Stydím se, že Angličané nejsou schopni dát dohromady takovou akci," dodala Reynoldsová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám