Hlavní obsah

Beckhamovi se rozhodli prodat dům v Beverly Hills

Manželé Beckhamovi se rozhodli, že je čas prodat dům v Beverly Hills, který před dvěma roky intenzivně hledali a kupovali kvůli Beckhamově kariéře v týmu LA Galaxy. Za nemovitost tehdy dali v přepočtu kolem 393 miliónů korun, ale z prodeje teď získají mnohem méně kvůli krizi amerického trhu s nemovitostmi.

Článek

Za prodejem je stěhování britských manželů, kteří do Los Angeles přišli kvůli angažmá ve fotbalovém klubu. Jenže v LA Galaxy nebyl od počátku spokojený a pošilhával po návratu do Evropy. Letos přišel do klubu AC Milán na hostování a není vyloučeno, že tam nakonec přestoupí natrvalo.

Fanoušci ho začali nenávidět

Když tyto sny vyjevil několikrát médiím, fanoušci losangeleského týmu ho začali nesnášet. A dali mu to minulý týden dost hlasitě najevo. Na trávníku ho vypískali a ještě pro něj přinesli na tribunu hanlivé transparenty.

Domy Davida Beckhama

Dům v LA:

  • postavený v italském stylu, nachází se v Beverly Hills v blízkosti domu Toma Cruise, má rozlohu 1300 m2 a stál v přepočtu 460 milionů korun
  • zahrnuje sedm pokojů, tenisový kurt, bazén, šest fontán, domácí kino, apartmán pro hosty

Dům ve Španělsku:

  • nachází se v Madridu

Dům v Anglii:

  • pozemek má rozlohu 17 akrů, přezdívá se mu Beckinghamský palác, nachází se v Sawbridgeworth v Hertfordshiru, Beckhamovi ho koupili za 2,5 milionu liber

„Beckhamovi zaplatili za svůj dům na ulici San Ysidro Drive kolem 22 miliónů dolarů, ale to bylo v době, kdy byl trh s nemovitostmi na vrcholu, takže jsou připraveni, že dostanou mnohem míň,“ potvrdil americkému týdeníku In Touch kamarád hvězdného páru.

Reklama

Výběr článků

Načítám