Hlavní obsah

Žena vyskočila přímo ze sprchy stíhat zloděje

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velmi nevhodnou oběť si vybral britský lupič, který se rozhodl obohatit se o cizí jízdní kolo. V koupelně domu, u kterého bylo kolo opřené, se totiž v době krádeže sprchovala jeho majitelka žena, která se se ztrátou bicyklu nechtěla smířit. Aniž by se usušila, hodila na sebe džíny, svetr, skočila do svého jaguáru a jala se zloděje stíhat.

Článek

Lesley Dedmanová nejdříve na zloděje z koupelny křičela, ať krádeže zanechá, ale to nepomohlo. Bývalá starostka Longhamu v hrabství Dorset se ale svého kola Daimler nechtěla vzdát. Ještě z koupelny viděla, jak muž mizí s bicyklem pryč. Neváhala, ještě mokrá se bleskurychle oblékla a autem vyrazila na stíhací jízdu.

V autě ujela žena zhruba kilometr a půl, než muže dostihla. Autem mu udělala před kolo myšku. Lupič manévr neubrzdil a narazil ze strany do jejího auta, načež jí začal jí hrubě nadávat. Neuvědomil si však, že nadává ženě, kterou jen o několik chvil před tím okradl. Když mu Dedmanová řekla, že je tou osobou, kterou okradl, dal se pachatel kulhavým během způsobeným zraněním při nehodě na útěk.

Pachatel je na útěku

"Třásla jsem se směsicí strachu a vzteku. Ještě ze mě tekla voda, musela jsem vypadat jako nějaká divoká žena. Ale byla jsem opravdu tak pobouřená tím, že mi někdo takhle vezme kolo, že jsem byla odhodlaná získat ho zpět. Udělala bych to tak úplně stejně znovu. Naštěstí jen vzal tašku, kterou si dal do předního košíku a začal utíkat pryč," uvedla Lesley Dedmanová.

Zrzavého lupiče ve středním věku, který měl ve chvíli krádeže na hlavě bílou kšiltovku, hledá dorsetská policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám