Hlavní obsah

Novozélanďan si přivydělal prodejem nalezených aktů své matky

– Auckland

Většina lidí erotické výjevy svých rodičů nezvládá. To však nejde říct o osmnáctiletém Michaelovi z Nového Zélandu, kterému se polonahé fotografie vlastní mámy nejen líbily, ale rozhodl se je dokonce zpeněžit. Prodejem erotických snímků vlastní matky si na internetu přivydělával ke kapesnému.

Foto: Profimedia.cz

Syn dostal velmi zajímavý nápad, jak by se dalo na kuriózním nálezu přivydělat. Ilustrační foto

Článek

Vše začalo docela bizarní potyčkou. Matka se se synem pohádala, když nechtěl vyklidit garáž. Osmnáctiletý mladík totiž dostal příkazem, že musí vyklidit veškeré nepotřebné věci a řadu z nich nabídnout na aukci Trade Me. Jenže mladík objevil matčiny fotky a rozhodl se je vydražit také. Navíc pod dráždivým sloganem „pět nahých fotek mé mámy“.

Sami provozovatelé aukčního serveru fotky druhý den stáhli. Jenže mladík se nedal a obrázky nabídl znova pod titulem „půvabné fotky“. Paradoxně, matce se jeho nápad zalíbil. Sadu shlédlo jedenáct tisíc lidí, než ji společnost Trade Me opět vyřadila z aukce.

„Poprvé jsem to udělal trochu naschvál, ale ona to zjistila. Nejprve byla trochu šokovaná, ale pak se jí to zalíbilo a souhlasila s tím. Chtěl jsem jen trochu hotovosti navíc, nejsme bohatí,“ vysvětloval mladík svůj úmysl zbohatnout na matčiných odvážných fotografiích.

Reklama

Výběr článků

Načítám