Hlavní obsah

Milenka Soukupa už jeho manželský vztah neřeší

– Praha

Zpěvačka Lucia Šoralová (32), dlouholetá milenka hudebního skladatele Ondřeje Soukupa (57) má výrazný silný hlas a je snad naší nejmenší i nejkřehčí zpěvačkou. Citově se ovšem drobná zpěvačka již značně obrnila, svůj vztah se skladatelem Soukupem už jednoduše bere takový, jaký je.

Článek

"Chodím ve zvláště vysokých kramflíčkách a velmi často i s pánským kloboukem na hlavě. Měřím 154 centimetrů, a tak se snažím působit vyšším dojmem. A pokud jde o moji křehkost, ta není kvůli nějakému cvičení," prozradila muzikálová představitelka Johanky Arku.

"Možná, že bude potřeba, abych začala pravidelně cvičit. Teď cvičím jen nárazově, někdy přímo zuřivě, a pak zase dlouho nic. Jím normálně, jen už čtyři roky nemám v jídelníčku mléčné výrobky. Ale jinak jím fakt všechno," dušovala se.

Nyní se Lucia objevila Ondřejem Soukupem i na Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech. Šli se podívat na vystoupení skupiny Nightwork v Poštovním dvoře, ve které hraje syn Ondřeje Soukupa František. Lucia přitom působila dojmem, že se už smířila s tím, že se její přítel se svou ženou Gábinou Osvaldovou nerozvede. Přesto spolu má milenecký pár stále více společného.

Jde o vztah, ne o jeho formu

Lucia teď vystupovala i v Soukupově muzikálové show Šachmat a Brutální Nikita v Divadle Hybernia. A připravuje se na obnovenou premiéru muzikálu Johanky z Arku opět s hudbou Ondřeje Soukupa a s texty písní Gábiny Osvaldové.

"Johanka z Arku je mojí osudovou rolí. Je mi velmi blízká, moc se na obnovenou premiéru těším. A pokud jde o moji lásku, jde o vztah, ne o jeho formu. Formu vztahu prostě neřeším," uvedla Šoralová.

Reklama

Výběr článků

Načítám