Hlavní obsah

Miss Elišce Bučkové vymyslel přítel tajnou dovolenou

– Praha

Modelka a Česká Miss 2008 Eliška Bučková (19) se již plně zotavila po plastické operaci uší a chystá se na dovolenou. Zatím ale neví, kam. Přítel jí totiž přichystal překvapení. "Plánujeme s Lacem společnou dovolenou, ale celé to bude v jeho režii. Připravil si pro mě překvapení a nic mi neprozradil," svěřila se modelka, která ví pouze to, že dovolená bude určitě u moře, což byla prý její jediná podmínka.

Článek

Eliška Bučková, která koncem července oslaví své kulaté dvacáté narozeniny prozradila, že velmi miluje koktejly. Určitě si prý na pláži nějaký dopřeje. Bez toho by to přece nebyla žádná dovolená.

"Teď si právě nejraději dávám Sex on the beach, ten mi moc chutná. Jinak také miluji klasiku - mojito. Nebyla bych ale proti ochutnat i nějaké nové druhy koktejlů," řekla. Přesně to se jí navíc nedávno povedlo při moderování party České Miss, kde letošní vítězné trio Iveta Lutovská, Zina Šťovíčková a Tereza Budková míchalo společně vymyšlený Missí koktejl. Eliška z povzdálí celé akci přihlížela.

"S mícháním koktejlů zatím nemám žádnou zkušenost. Proto jsem ráda, že nic míchat nemusím. Určitě ale ochutnám, co holky udělaly," slíbila Bučková a následně svému slovu dostála. "Byl docela dobrý," pochválila vzápětí své kolegyně bezšpetky ironie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám