Hlavní obsah

Lilian Sarah Fischerová: Měla jsem se narodit jako kluk

Praha

Už jako malá slýchala modelka a tanečnice Lilian Sarah Fischerová (25), že by měla být spíš kluk. Dělala všechno, co malé holčičky nedělají. A zůstalo jí to až do dospělosti. Nerada nosí podpatky, nerada nakupuje, a když může, zahraje si s kluky fotbal.

Článek

"Maminka mi vždycky říkala, že jsem taková klučičí. Lezla jsem po stromech, nechtěla jsem nosit žádné náušnice a vždycky jsem si schovávala dlouhé vlasy pod kšiltovku. Prostě hrozná frajerka," prozradila se smíchem Fischerová.

Po stromech už dnes sice neleze, ale zbytek z klučičí povahy jí prý zůstal.

"Hrála jsem vždycky moc ráda s kluky fotbal a to mi tak nějak zůstalo. Klasické holčičí starosti já prostě neřeším," tvrdí modelka, která svou povahu nezapře ani v módě. Jen málokdy si například obuje podpatky.

Nakupování není jejím hobby

"Nejraději nosím uličnické věci. Mám ráda pohodlnou sportovní módu, protože hodně běhám a vždycky přes den vyřizuji spoustu pracovních záležitostí, což podpatky vylučuje. Úplně nejraději mám běhací kecky," svěřila se Lilian.

Není tedy překvapením, že ani velmi oblíbená ženská činnost - nakupování - nepatří mezi její hobby.

"V tom to mám také jako většina kluků. A vždycky jsem to tak měla, i když jsem byla malá. Sem tam si na nákupy zajdu, ale není to žádná sláva. Vůbec mě to nebaví. A stejné to mám i s kosmetikou. V civilu se nikdy nemaluji, není to pro mě priorita," tvrdí Lili, která nedávno oslavila pětadvacáté narozeniny a pomýšlí na rodinu. Ještě prý najít toho pravého.

Reklama

Výběr článků

Načítám