Hlavní obsah

Belohorcová: Krize s Vlastou je vykonstruovaná blbost

– Praha

Už nějakou dobu informuje bulvární tisk o partnerské krizi moderátorky Zuzany Belohorcové (33) a jejího přítele, podnikatele Vlasty Hájka (32). Opravdu je milionář Hájek záletník a vnadnou Slovenku podvádí? "Žádná krize není!" odpověděla na přímou otázku Korza Belohorcová a popřela tak razantně veškeré spekulace.

Článek

"Krizi má možná jeden bulvární denník, protože nemá o čem psát. Tak si vzali na přetřes mě a Vlastu," pokusila se odlehčit situaci a zažertovat vnadná blondýna. Za posledních pár dní se Belohorcová objevila na stránkách bulvárního tisku častěji, než za celý uplynulý rok.

Bulvár obvinil jejího přítele a vášnivého sběratele vozů značky Ferrari Hájka z nevěry. Následně informoval, že Hájek Zuzaně koupil dovolenou k moři na usmířenou.

"Na usmiřovací dovolené jsme nebyli, protože jsme se nikdy nepohádali. A to ani teď, když jsme pod obrovským tlakem médií a návalem útočných článků. Kamkoli nyní přijdeme, tam nás všichni pozorují a šuškají si. Už aby to bylo za námi," přeje si Belohorcová.

To, že je se svým vztahem spokojená, Zuzana hrdě hlásí do světa. "Stojím neotřesitelně při svém partnerovi. Jsem velmi smutná z toho, že lidé nepřejí šťastným párům a navážejí se do nich. Ale s tím se člověk musí naučit žít," klopí smutně oči Belohorcová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám