Hlavní obsah

Cameron Diazová touží po velké zadnici

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

Herečka Cameron Diazová sice nikdy netrpěla nedostatkem obdivu ze strany mužů, ale sama sebe za dokonalou rozhodně nepovažuje. Myslí si o sobě, že má příliš chlapeckou a vyzáblou postavu a závidí kolegyni Jennifer Lopezové její pozadí. Kulatější zadnici by si prý pořídila hned, ale na plastickou operaci se zatím nechystá.

Článek

„Moc ráda bych měla víc masa na kostech. Chtěla bych být víc smyslná. Tento typ těla se mi nelíbí,“ stěžovala si Cameron v rozhovoru pro magazín Marie Claire.

Přestože má za sebou plastiku nosu, kterou se snažila napravit čtyřnásobnou frakturu, jíž utrpěla při surfingu, zkrášlovat se skalpelem nenechá. A nevadí jí ani, když ji paparazzi či fanoušci zachytí ne zrovna s dokonalým make-upem.

„Mám hodně přátel. Tak se na ně prostě dívám. Je hezké, když se na vás lidé usmívají, mám to ráda,“ svěřila Diazová s tím, že jí kontakt s fanoušky na ulici neobtěžuje.

Foto: Profimedia.cz

Cameron Diazová je podle svého názoru moc vyhublá.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám