Hlavní obsah

Paris Hiltonová šokuje, na vzhledu kluka jí prý nezáleží

Los Angeles

A teď tu o Popelce... Jinak snad ani nejde uvést vyjádření Paris Hiltonové, že na vzhledu jí u kluka a potenciálního přítele nezáleží. Podle skandalistky je totiž zásadní jedině osobnost dotyčného, byť by vypadal jako Quasimodo. A podle osobnostních charakteristik, nikdy ne podle fyzické vizáže, si prý vybírá nejen své nejlepší kamarády ale i partnery. To, že jsou to vždy hezouni, je prý jen věcí náhody.

Článek

„Není to všechno jen o vzhledu. Nezáleží mi na tom, jestli je můj přítel sexy nebo není. Když to občas tvrdím, tak si dělám legraci. Ve skutečnosti mi na vzhledu nezáleží. To je prostě náhoda, že jsou mí přátelé sexy,“ vysvětlovala blonďatá dědička novinářům.

A osmadvacetiletá blondýna se také cítí konečně na velké role. Ačkoli všechny její dosavadní filmové pokusy skončily jako totální propadák, teď věří, že by dokázala točit i s Quentinem Tarantinem.

„Vždycky jsem raději dělala reality show než filmy, protože jsem v nich mohla být svá, ale kvůli tomuto režisérovi bych udělala cokoli. Chci být jeho příští vyvolenou jako byla Uma Thurmanová v Kill Bill!“ skromně přiznala Paris.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám