Hlavní obsah

Issa prožil žhavý večer s expřítelkyní, teď ji bere do Egypta

Praha

Idol dívek, zpěvák Sámer Issa (23) sice i nadále tvrdí, že jedinou jeho láskou je zpěv. Teď byl ale přistižen se expřítelkyni, houslistkou Pavlu Dubnou. A oba se k sobě chovají více než přátelsky. Na party pražském klubu SaSaZu v pražských Holešovicích nechyběl vášnivý tanec ani polibky, kterými Dubná Issu zahrnovala.

Článek

"Pavla je skvělá muzikantka, chystáme se do Egypta, kde budeme natáčet klip k mému novému cédéčku," prozradil Sámer Issa.

"Sámer je můj nejlepší kamarád, jakého mám," pochvalovala si zase Pavla, jež před časem opustila dívčí trio Inflagranti, ve kterém několik let hrála. A na připomínku, že přebrala modelce Agátě Hanychové její velkou lásku, se jen potutelně usmívala.

"To jsou mi otázky," odrážela zvědavé dotazy na téma, jak to vlastně mezi ní a Sámerem je. Oba se od sebe ani na chvíli nehnuli, doteky rukou, líbání i vášnivé pohledy - to vše svědčilo o tom, že jejich vztah zřejmě není jen ryze pracovní.

Páru, který působil zamilovaně, vůbec nevadilo, že v sále byla přítomna i Agáta Hanychová, která má stále pro Sámera velkou slabost. Ta se raději uchýlila k ruletě a prohrála tu všechno, co se dalo.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám