Hlavní obsah

Jiří Krampol přísahá: Alkoholu se už ani nedotknu

Praha

Z herce Jiří Krampola (70) se prý stal absolutní abstinent. Tytam jsou jeho spanilé jízdy po hospůdkách a probdělé noci se skleničkou v ruce. Možná, že i proto jeho žena Hanka podstoupila několik náročných plastických operací. Omládla o několik let a Jirka se má doma na co dívat.

Článek

"Hanka vypadá báječně, je to kočka," pochvaluje si stále populární herec, který mimo jiné dvanáct let uváděl na Primě pořad Nikdo není dokonalý. A není vyloučeno, že se na televizní obrazovky na podzim zase vrátí.

"Mám velmi zajímavou nabídku z Brna, tak uvidíme...," říká Jiří Krampol tajuplně. Se svou ženou Hankou se rád chlubí i na večírcích. A karta se obrátila - zatímco Hanka si dá sklenku vína, Jirka se alkoholu ani nedotkne.

Nepije kvůli zdraví

"Můj zdravotní stav mi to nedovoluje, nepiju už přes dva roky. Beru prášky a to se spolu neslučuje. Mohl bych si dát jen tak pro chuť dvojku vína, ale nestojí to za to. Alkohol mi vůbec nechybí. Naštěstí se cítím i bez něj úplně výborně," pochvaluje si Jiří Krampol. A i když jeho figura se v poslední době trochu zakulatila, narozdíl od své ženy Jiří žádné lékařské zákroky na vylepšení postavy neplánuje.

"Já a liposukci? Ani omylem! Jsem se sebou spokojený. Chodím si občas do posilovny zacvičit, to mě udržuje ve fyzické kondici, ale žádné diety nedržím a ani nebudu. Proč taky? Rád jím a nejvíc sladké. Takový dortík si rozhodně nehodlám odpustit," prohlašuje rezolutně Krampol.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám