Hlavní obsah

Pomeje nechce vyhublou Bartošovou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Producent a herec Jiří Pomeje (44) se dme pýchou. Nejen proto, že jeho žena Iveta Bartošová (43) získala cenu TýTý, ale i proto, že v nedělním (10. května) pokračování televizní taneční soutěže Let´s Dance v Bratislavě postoupila už do šestého kola.

Článek

"Na Slovensku zažíváme úplně něco jiného než v Česku. Slováci si totiž váží lidí, kteří něco dokázali," říká Jiří Pomeje a stěžuje si na české poměry.

"V Česku všichni rádi vidí, když se Ivetě nedaří, když jde všechno kolem ní blbě. A když zvítězila v TýTý, vyšly o nás články, že to bylo podplacené, že jsme sexuální mlátičky a doma běháme nazí jako barbaři," zlobí se Jiří Pomeje, který nedá na Ivetu dopustit.

"Soutěž Let´s Dance v Bratislavě přišla v pravý čas. Po nepříjemnostech s muzikálem Mona Lisa se Iveta vrhla na tancování. Už shodila jedenáct kilo, trénuje čtyři hodiny dopoledne a čtyři odpoledne. Ona je totiž velký dříč, když už něco dělá, tak na plný pecky," dodává Jiří.

Hubenou ji nechce

Až Iveta s tancem skončí, Pomeje chce, aby zase trochu přibrala.

"Náročným tréninkem Iveta hubne. Nechtěl bych, aby to dopadlo tak, že já budu sedět v obecenstvu jako obtloustlý stařík s doutníkem a mladičká Iveta bude pobíhat po parketu. Až skončí s tancováním, musí trochu přibrat. Mám rád tvarované ženy. A určitě bych nechtěl mít doma hubenou ženskou," tvrdí Pomeje.

Reklama

Výběr článků

Načítám