Hlavní obsah

V New Yorku omylem naservírovali hostu hadí hlavu

Korzo, Novinky, Karolina Zarzycká

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

New York

Nejen Jiřík a jeho král z pohádky o Zlatovlásce si pochutnávali na hadovi, aby se naučili rozumět zvířecí řeči. V newyorské restauraci F. G. I. Friday část této lahůdky, hadí hlavu, naservírovali překvapenému hostu.

Foto: Profimedia.cz

Hadí hlava i s kusem páteře se objevila na talíři hosta newyorské restaurace. Ilustrační snímek.

Článek

Američan Jack Pendelton si spolu s přítelkyní objednal v restauraci T. G. I. Friday běžnou porci masa a jako přílohu dušenou zeleninu. Během pochutnávání si na skvělém obědě si všiml, že něco není v pořádku.

V porci vařené zeleniny uviděl cosi šedo-hnědého. Chvilku mu trvalo, než si uvědomil, že jde o hadí hlavu.  Ještě k ní byl přichycen kus páteře nebohého plaza.

Jack si překvapivý nález vyfotil a pak zavolal číšníka. Nezachoval se však tak, jak káže americká tradice. Pendelton totiž prohlásil, že se nechce soudit. 

Mluvčí řetězce restaurací řekla, že se incident vyšetřuje a zatím není jasné, o jakého hada šlo. Pendleton a jeho přítelkyně nemuseli za večeři platit, ale dá se pochybovat o tom, že jim zvlášť chutnala.

Reklama

Výběr článků

Načítám