Hlavní obsah

Muž se soudí s restaurací o milióny, nevyndali mu ze sendviče zeleninu

– James City
Novinky, Jakub Kynčl

Američan Dairus Dugger se rozhodl soudit s řetězcem rychlého občerstvení Burger King poté, co personál pochybil a i přes jeho přímou žádost, aby do sendviče nevkládali nakládanou zeleninu, ji do hamburgeru spolu s ostatními ingrediencemi přidali. Incident se odehrál již před dvěma lety.

Článek

Dairus Dugger žádá od restaurantu odškodnění, které v přepočtu činí závratné dva milióny korun. Peníze si Dugger žádá za to, že pracovníci rychlého občerstvení v James City County ve státu Virginia nesplnili jeho jasný požadavek, který zněl, aby do sendviče nevkládali cibuli, okurku a rajče.

Podle svých slov Dugger utrpěl silnou alergickou reakci poté, co si do sendviče kousl. Neuvědomil si v ten moment, že ve svém hamburgeru zeleninu má a sousto polkl. Kvůli tomuto incidentu skončil na nemocenské a léčba jeho alergické reakce ho stála velké peníze. Informoval o tom deník Virginian-Pilot.

Dugger uvedl, že chyba Burger Kingu se "rovnala nedbalosti" a žádá tak od restaurace odškodné 100 tisíc dolarů plus soudní výlohy.

Reklama

Výběr článků

Načítám