Hlavní obsah

Britney Spearsová požaduje na turné tyč pro striptérky

Londýn

Britney Spearsovou čeká během června a července několik koncertů v Evropě. Hned osm jich odzpívá v Londýně, kde jí musejí organizátoři zajistit mimo spousty jiných drobností i tyč pro striptérky. Na hotelovém pokoji totiž nehodlá zahálet, ale tužit fyzičku. Sedmadvacetiletá zpěvačka bude během svého pobytu v britské metropoli ubytovaná v hotelu Dorchester.

Článek

"Tanec u tyče je skvělý na srdce a hlavně je to dokonalé cvičení na spalování tuků. Britney v Los Angeles už dlouho navštěvuje soukromé hodiny svíjení u tyče,“ citoval britský deník Mirror zdroj blízký skupině, která se bude o zpěvačku během jejího pobytu v Londýně start.

"Chce zůstat v kondici i během turné. Naštěstí byli zaměstnanci hotelu šťastní, že můžou plnit přání právě jí,“ dodal zdroj, který si přál zůstat v anonymitě.

Britney v rámci svého turné projela už téměř celé Spojené státy a od června bude k vidění v Londýně, Manchesteru, Dublinu, Paříži, Antverpách, Kodani, Stockholmu, Helsinkách, Petrohradě, Moskvě, Varšavě a 26. července v Berlíně.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám