Hlavní obsah

Hillary Clintonová rozdávala novinářům číslo na erotickou linku

Washington

Hillary Clintonová v úřadu americké ministryně zahraničí na summitu G20 jen zářila. Ještě před příletem do Londýna se jí ale podařila skutečná perlička. Novinářům dala své telefonní číslo, na němž ji prý mohli v Bílém domě kontaktovat kvůli potřebným informacím týkajícím se summitu G20. Číslo ovšem nebylo ani trochu správné.

Foto: Henry Romero , Reuters

Hillary Clintonová

Článek

Kdo skutečně zkusil číslo vytočit, vyslechl si pikantní slova, s politikou ovšem společného mnoho neměly. Bývalá první dáma USA se totiž spletla a rozdávala číslo na erotickou linku. Pár novinářů číslo skutečně vytočilo, ozval se sice ženský hlas, ale rozhodně nepatřil Clintonové.

Zmatení žurnalisté se pak vzájemně ujistili, že mají špatné číslo všichni a úřad ministryně zahraničí musel vydat opravnou tiskovou zprávu.

„Pokud máte problém dovolat se k nám pod tímto číslem, prosím, zkuste ještě toto alternativní číslo,“ píše se v opravné tiskové zprávě.

Šéf tiskového oddělení Bílého domu Bill Burton komentoval celý případ slovy: „Opravené telefonní číslo v tiskovém prohlášení je jednou z hloupějších věcí, které Fox News nedávno zveřejnily.“

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám