Hlavní obsah

"Digi" Maurerová nechtěla ukázat svá dvojčata společně

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Více než čtyři roky usilovala Michaela Maurerová (28), představitelka kadeřnice Digi v seriálu Ulice, se svým dlouholetým přítelem o miminko. Díky umělému oplodnění se jí to podařilo. A dokonce porodila miminka dvě - Josífka a Magdalenku. Při vyhlášení televizní akce Kuře - Pomozte dětem s nimi byla poprvé po šestinedělí ve společnosti. Fotografům je však společně vůbec nechtěla ukázat.

Článek

"Letos se zúčastním Kuřete jen prostřednictvím televizní obrazovky a tím, že budu posílat jednu dárcovskou zprávu za druhou," řekla Míša, která akci moderovala s Vojtou Kotkem, Tomášem Hanákem a Alenou Zárybnickou.

"Však mám také dvojčata jen proto, aby byly z mé rodiny dvě děti, které budou posílat peníze podobně," přiznala v náručí s jedním z dvojčat.

"Vyrazili jsme poprvé do společnosti, protože nám to lékaři dovolili. Tolik jsme se snažili, až se podařila dvojčata. Abych je zvládla, tak mám hodnou kamarádku, pak maminku a jejich tatínka. Všichni pomáhají, všichni se moc snaží," uvedla matka dvojčat.

Postava kadeřnice Digi z Ulice odcestovala v seriálu do ciziny. "Možná, že se zase vrátí. Ale zatím na natáčení nepomýšlím, protože se chci zcela věnovat dětem," tvrdí Maurerová.

Reklama

Výběr článků

Načítám