Hlavní obsah

Rihanna bude proti Brownovi vypovídat, předvolá-li ji soud

LOS ANGELES

Zpěvačka Rihanna bude vypovídat proti Chrisi Brownovi, pokud bude před soud předvolána jako svědkyně. Oznámila to dnes agentura AP s odvoláním na Rihannina obhájce. Zpěvák Brown byl ve čtvrtek obviněn ze zločinů napadení a vyhrožování, kterých se údajně dopustil počátkem února při útoku na svou přítelkyni Rihannu.

Foto: Právo

Zpěvačka Rihanna

Článek

Donald Etra, který jednadvacetiletou zpěvačku pocházející z Barbadosu zastupuje, potvrdil, že Rihanna bude vypovídat poté co soud rozhodl, že čtení obžaloby proti Brownovi bude 6. dubna.

Etra dodal, že Rihanna o vydání soudního příkazu, na jehož základě by se k ní Brown nesměl přiblížit, neusiluje.

Podle losangeleského žalobce Brown jedenadvacetiletou Rihannu napadl pozdě večer 8. února v předvečer předávání hudebních cen Grammy, na kterých měli Brown i Rihanna vystoupit. Oba ale své vystoupení zrušili a fotografie potlučené Rihanny s napuchlými rty a zhmožděninami obličeje se v dalších dnech objevily na internetu.

Pokud bude Brown shledán vinným, hrozí mu až čtyři roky vězení. Etrovo prohlášení je první, které potvrzuje, že Rihanna, jejíž celé jméno je Robyn Rihanna Fentyová, je připravena proti Brownovi svědčit. Podle jeho slov si zpěvačka především přeje, aby se případ vyřešil rychle. "Chce pokračovat v životě i kariéře," dodal.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám