Hlavní obsah

VIDEO: Svědci viděli UFO útočit na větrnou farmu v Anglii

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

CONISHOLME

Mohutná vrtule z větrné turbíny byla nad ránem záhadně zničena na jedné větrné farmě v Anglii. Místní obyvatele údajně několik hodin před tím v noci probudila podivná světla, která se rychle přibližovala směrem k větrným elektrárnám.

Článek

"Světla se pohybovala oblohou směrem k farmě. Pak jsem viděla nízko letící objekt, který proletěl směrem k turbínám," vypověděla později Dorothy Willowsová, která byla jedním z několika desítek očitých svědků události. Ti údajně viděli nad sebou přelétat tajemný oranžově světélkující oválný objekt. "Byla to svítící koule s tykadly, která rychle klesala k zemi," řekl další svědek John Harrison.

Několik hodin po nočním přeletu se ozvala rána. "Mého muže Stephena rána probudila asi ve čtyři," řekla Willowsová, která žije necelý kilometr od větrné farmy.

Oficiální místa nemají žádné vysvětlení

Vedoucí větrné elektrárny okamžitě zahájil vyšetřování, co bylo příčinou skutečnosti, že jeden list vrtule zmizel a druhý byl zcela zničen.

Oficiální místa vydala pouze prohlášení, že je nepravděpodobné, aby turbínu poškodila nějaká bouře. Britský ufolog Russ Kelllet k tomu poznamenal: "Na obloze byly spatřeny světelné koule a úřady k tomu nemají žádné vysvětlení. Je to pro nás opravdu vzrušující."

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám