Hlavní obsah

Přítel Kelly Bundové z Ženatý se závazky byl nalezen mrtev

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Přítel Christiny Applegatové Lee Grivas (26) byl v úterý nalezen mrtvý ve svém hollywoodském bytě. Oznámil internetový portál TMZ.com. Christina Applegatové (37), u nás známá především díky komediální roli v seriálu "Ženatý se závazky", kde hrála Kelly Bundovou, sdělila webovému portálu 'E! News', že trpí hlubokým žalem nad smrtí svého přítele.

Foto: Profimedia.cz

Christina Applegatová s přítelem Lee Grivasem.

Článek

Nadějný fotograf Lee Grivas se s Christinou scházel a rozcházel poslední dva roky. Herečka ve svém prohlášení sdělila portálu E! News, že je jeho smrtí hluboce zasažena. "Lee byl neuvěřitelný člověk, který byl velmi důležitou a krásnou součástí mého života. Nedá se ani slovy vyjádřit, jak nám všem bude chybět. Byl blízký tolika lidem a já cítím velkou soustrast s jeho matkou, bratrem a celou jeho rodinou a přáteli," řekla.

Stále ještě nebyla potvrzena příčina smrti, ale na stránkách People.com se nadporučík Fred Corral z úřadu koronera v Los Angeles vyjádřil v tom smyslu, že: "Grivas měl za sebou období, kdy užíval drogy a náš vyšetřovatel nalezl na místě činu injekční stříkačku."

Nicméně nadporučík Corral doplnil, že dokud nebudou znát výsledek toxikologické zkoušky, nebudou činit žádné předběžné závěry ohledně příčiny smrti.

Christina se začala údajně s Grivasem scházet v lednu 2006, když její tehdejší manžel Jonathan Schaech požádal o rozvod. E! News dále informoval, že se tento pár rozešel ještě ten rok, ale také se dle jejich zdrojů v poslední době opět často scházel.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám