Hlavní obsah

Evě Farné se snaží konkurovat nová zpěvačka Sandra Bell

Novinky, jky
PRAHA

Patnáctiletá Sandra Bell po dvou letech pilné práce vydala své debutové album Trendy. Mladá zpěvačka se rozhodla jít svou cestou a první CD, obsahující 11 autorských skladeb, vydat u Popron music na vlastní pěst. Své CD pokřtila v klubu Daylong Café v pražském Palladiu.

Foto: Jakub Kynčl, Novinky

Sandra Bell

Článek

Sandra Bell byla také autorkou námětu jednotlivých skladeb, podílela se na hudebních aranžích, připravila si klipy pro TV Stream a během příprav alba uplatnila spoustu nastřádaných nápadů. Album Trendy je stejně jako Sandřin pohled na hudbu a okolní svět pestré a hravé.

Album se však snaží proplouvat několika hudebními žánry a to je také asi jeho hlavní úskalí. Sandranapříklad tvrdí, že se v její hudbě objevují i prvky metalu. O tom bychom mohli s velkým úspěchem polemizovat.

Sandra Bell při křtu albafoto: Novinky/Jakub Kynčl

Sandra Bell se nesnaží být mainstreamovou zpěvačkou, zpívá o věcech, které jsou blízké většině teenagerů, do svých písniček promítá pocity, zážitky a zkušenosti doprovázející její vstup do světa dospělých. Více napoví i názvy jednotlivých skladeb nového alba: AHA, Fashion, Anděl strážný, Zamilovaná nebo Nechci lhát. Cílová skupina posluchačů je tedy zcela jasná...

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám