Hlavní obsah

Hanychová: s lálálistou Sámerem nechodím

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Čtvrteční Olmeca Gold Party v pražském klubu Abaton přilákala i několik známých obličejů. Kateřina Stočesová má prý tequilu opravdu ráda, ale jelikož se na party dostavila autem, tak musela zůstat u konzumace nealko drinků. Agáta Hanychová se však konzumace koktejlů založených na tequile ani v nejmenším nebála a oplývala tak příjemnou upřímností.

Článek

Agáta Hanychová nezastírala, že jí na večírek nalákala zejména tequila a pak také klub Abaton, do kterého prý chodí ráda. Ke svému vztahu s tanečníkem a zpěvákem Sámerem Issou se pro Novinky vyjádřila jasně: "No já s tím lálálistou určitě nechodím. Občas spolu jsme, ale už jsme oba dva pochopili, že to dál nepůjde."

Agáta Hanychová s Jakubem Prachařem. Své typické gesto si opět neodpustila. Foto: NOVINKY/Jakub Kynčl

Hanychová ve vztahu s Issou nevidí vyhlídky do budoucna. "On zpívá třikrát do týdně, ale já pracuju denně. Nechci být populární, chci být dobrá fotografka a on populární být chce, i to vztahu nevyhovuje," uzavřela problematiku svého bývalého přítele dcera Veroniky Žilkové.

Večírek okořenila módní přehlídka oblečení Diesel. Foto: NOVINKY/Jakub Kynčl

Večer vyšperkovala módní přehlídka značky Diesel, lechtivé taneční vystoupení, které započalo s úderem půlnoci a také fire show, která přišla krátce poté. O hudbu se postarali například DJ Joost Van Bellen či DJ Lucca.

Kateřina Stočesová si zapózovala u klavíru. Foto: NOVINKY/Jakub Kynčl

Na večírku se objevila také elegantní Kateřina Stočesová. Ozdobou mezi pány pak byl zejména Petr Jákl, který k sobě přitáhl nejeden pohled přítomných slečen. Pracovně se zúčastnili také Pavel Novotný a exVyVolená Karol. A kluci z Jackass Praha neustále pokukovali, kde by se dalo něco vyvést.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám