Hlavní obsah

Diplom a reference stále po ruce

Novinky, kil

Počet uživatelů mobilních zařízení trvale roste a spolu s tím roste i počet lidí, kteří hledají práci prostřednictvím mobilu nebo tabletu. Pracovní portál Profesia.cz proto přichází s novou službou nazvanou Dokumenty, která zájemcům umožňuje shromáždit všechny potřebné dokumenty na jednom místě a zároveň je mít neustále dostupné online.

Foto: Profimedia.cz

Služba Dokumenty usnadní zájemcům reakce na pracovní nabídky.

Článek

Služba Dokumenty umožní odesílat diplomy, certifikáty, reference nebo jiné dokumenty při každé reakci na pracovní nabídku přes mobil, tablet nebo z libovolného počítače. Většinu dokumentů uchazeči zasílají opakovaně, proto stačí jednou si je naskenovat, přiložit, a zvýšit tak svou šanci při hledání práce.

Snazší reakce na pracovní nabídky

„Vytvořením služby Dokumenty chceme zájemcům usnadnit reakce na pracovní nabídky kdykoliv a kdekoliv. Na veletrhu práce Profesia days 22.–23. října si navíc mohou návštěvníci nechat otestovat své jazykové nebo IT znalosti. Výsledky budou okamžitě online k dispozici a uchazeči si odnesou certifikáty, které mohou přiložit k životopisu při reakci na pracovní nabídky,” vysvětluje Kateřina Jaroňová z Profesia.cz.

Veškeré dokumenty jsou podle ní uloženy online v souladu s předpisy na ochranu osobních údajů a nikdo kromě uchazeče k nim nemá přístup.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám