Hlavní obsah

Moderátorka a redaktorka Gábina Partyšová: Chtěla jsem být krasobruslařkou

Kariéra, Jan Matějka
PRAHA

Jednoho dne se objevila a od té doby je vidět všude. Málokdo si ale uvědomuje, že tahle krásná žena, která by vůbec nemusela pracovat, kromě péče o ročního syna je sama sobě firmou a že jí to svědčí.

Článek

Čím jste chtěla být jako malá?

Chtěla jsem být zpěvačkou nebo krasobruslařkou. Obojí dělám jako koníčka.

Jako dítě jste dabovala, nezkoušela jste postavit se i na jeviště?

Od devíti let jsem dabovala a ve čtrnácti letech jsem se poprvé postavila na jeviště brněnského divadla Reduta. Zpívala jsem v muzikálovém představení.

Jste momentálně žena „mnoha profesí“. Považujete se za zpěvačku, moderátorku nebo redaktorku?

Teď momentálně se považuji především za mámu. Jinak mne poměrně slušně živí moderátorská a redaktorská činnost. V rámci moderování různých společenských akcí si i zazpívám. Jsem pro pořadatele akcí prostě multifunkční.

Jak všechno zvládáte – máte ročního syna...

Zvládám ten šrumec docela dobře. Málo spím, málo jím a věnuji se permanentně malému Kristianovi, po večerech pracuji a všechno mě tak baví a naplňuje jako nikdy před tím. Všechno, co dělám, má s příchodem syna větší smysl. Samozřejmě mi s malým pomáhá můj manžel a mí rodiče.

Dostala jste někdy nabídku na filmovou roli?

Ano. Hrála jsem malé epizodní roličky ve třech filmech. Byla to fajn zkušenost, ale film mě neláká a ráda ho přenechám profíkům.

Co je v současnosti vaší pracovní prioritou?

Jednoznačně moderování společenských akcí a redaktorská práce pro TOPSTAR a několik společenských časopisů. A v menší míře pracuji na nových písničkách.

Máte dobře situovaného manžela, nenapadlo vás, že byste se stala ženou v domácnosti?

Nenapadlo. Nevydržela bych to. Jsem podnikavá a moje práce mi nejen vydělává peníze na složenky, ale navíc mě moc a moc baví.

Myslíte si, že jste tzv. „udělala kariéru“?

Jsem firma. Má firma je známá. Objednávají ode mne produkty, které nabízím a také za ně dobře platí. V tomhle pohledu si myslím, že jsem v průměru. Vrcholem mé osobní kariéry je ale můj úžasný syn. Tady jsem jasná jednička!

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám