Hlavní obsah

Seznam vydal tabletovou aplikaci Email a nabídne zprávy i bez internetu

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Seznam.cz vydala novou aplikaci Email. Díky ní je možné na počítačových tabletech s operačním systémem Android pohodlně obsluhovat svou poštovní schránku, aniž by bylo nutné cokoli složitě nastavovat.

Foto: Seznam.cz

Aplikace Email pro tablety se systémem Android

Článek

„Aplikace pro tato zařízení vychází funkčně z mobilní aplikace. Zásadní rozdíly uživatelé naleznou především v designu, který se více blíží vzhledu e-mailové schránky na klasických počítačích. Obrazovky tabletů umožňují až třísloupcové rozložení (složky, zprávy, detail zprávy). Práce je tak ještě přehlednější a rychlejší a nabízí okamžitý přístup k ovládacím prvkům. Tabletová aplikace je plně synchronizovaná s e-mailovými klienty na webu i v mobilní aplikaci,“ uvedl David Finger, produktový manažer služby Seznam.cz Email.

Jednou z předností nové aplikace je možnost procházet e-mailové zprávy i bez připojení k internetu. „Stejně jako u mobilní aplikace se mohou uživatelé těšit na možnost procházení zprávy i off-line díky funkci stáhnutí zpráv do tabletu,“ podotkl Finger.

Foto: Seznam.cz

Aplikace Email pro tablety s Androidem

„Aplikace nabízí také možnost přístupu do e-mailu zadáním PIN kódu, čímž se uživatelé vyhnou neustálému vyplňování přihlašovacích údajů, ale zůstane zachována bezpečnost přístupu ke schránce,“ konstatoval produktový manažer služby Seznam.cz Email.

Stahovat aplikaci Seznam.cz Email je možné prostřednictvím internetového obchodu Google Play (zde). Brzy bude dostupná také verze pro chytré telefony iPhone, počítačové tablety iPad a zařízení s platformou Windows Phone.

Foto: Seznam.cz

Mobilní aplikace Seznam.cz Email

Reklama

Související témata:

Související články

Aplikace Mapy.cz nabídne nové vychytávky

Společnost Seznam.cz si připravila pro svou mobilní aplikaci Mapy.cz do nového roku několik šikovných vychytávek. Uživatelé se mohou těšit na zimní mapy,...

Výběr článků

Načítám