Hlavní obsah

Odstartoval největší veletrh mobilních technologií na planetě

Novinky, mif
Barcelona

Ve španělské Barceloně se v pondělí dopoledne slavnostně otevřely brány výstaviště Fira Gran Via, kde se stejně jako každý rok koná největší veletrh mobilních technologií Mobile World Congress (MWC). Letošní ročník by měl přinést stovky nových mobilů i tabletů.

Foto: Profimedia.cz

Výstaviště Fira Gran Via ve španělské Barceloně. Zde se koná veletrh MWC pravidelně každý rok.

Článek

Přestože se výstaviště Fira Gran Via otevřelo široké veřejnosti až v pondělí, novináři se mohli na některé novinky podívat už o den dříve.

K vidění byla například nová generace chytrých telefonů od Samsungu řady Galaxy S. Jde v podstatě o to nejlepší, co bude možné letos od jihokorejského elektronického gigantu zakoupit. Na výběr jsou opět dva modely – Galaxy S7 s rovným displejem a Galaxy S7 edge, jehož zakřivený displej obepíná tři strany.

Novinky od společnosti Samsung sázejí především na vyšší výkon, prémiový fotoaparát a v neposlední řadě také na vysokou odolnost. Splňují totiž certifikaci IP 68, díky které mohou pracovat klidně i pod vodou. [celá zpráva]

Foto: Albert Gea, Reuters

Zleva: Samsung Galaxy S7 edge a Galaxy S7

Foto: archív výrobce

LG G5

Svou novou vlajkovou loď představila již v Barceloně také společnost LG. Model G5 je prvním modulárním telefonem na světě. To v praxi znamená, že je do něj možné vsouvat speciální adaptéry a tím vylepšovat jeho schopnosti. [celá zpráva]

Novinky se samozřejmě budou představovat po celou dobu konání veletrhu. K vidění budou jak nejnovější mobilní telefony, tak zástupci z řad počítačových tabletů a nositelné elektroniky. Nebude chybět ani nejrůznější mobilní příslušenství.

Brány výstaviště zůstanou otevřené až do čtvrtka 25. února.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám