Hlavní obsah

Největší mobilní veletrh na světě přinese stovky nových mobilů a tabletů

Novinky, mit
Barcelona

Přesně za týden odstartuje největší veletrh mobilních technologií Mobile World Congress (MWC). Konat se bude tradičně ve španělské Barceloně. Návštěvníci se mohou těšit na stovky nových mobilů a tabletů. To ale samozřejmě nebudou jediná lákadla veletrhu.

Foto: Profimedia.cz

Veletrh MWC ve španělské Barceloně (archivní foto)

Článek

MWC odstartuje oficiálně v Barceloně v pondělí 22. února, přičemž brány výstaviště budou otevřeny až do čtvrtka 25. února. Na akci se sjedou tisíce výrobců ze všech koutů světa.

Samozřejmě nebudou chybět ani zavedené značky, svou novou vlajkovou loď mezi chytrými telefony se například chystá odhalit společnost LG. [celá zpráva]

Nástupce aktuálního top smartphonu Galaxy S6 edge ukáže také jihokorejský Samsung. K vidění bude poprvé na tiskovce, která se bude konat v předvečer oficiálního zahájení MWC – tedy v neděli 21. února. [celá zpráva]

Chybět nebude ani nositelná elektronika

Kromě chytrých telefonů a počítačových tabletů bude k vidění celá řada dalších zajímavých novinek. Řeč je například o nejrůznějších doplňcích, pouzdrech, powerbankách, klávesnicích a externích úložištích. Nouze nebude ani o nositelnou elektroniku.

Novinky.cz budou o těch nejzajímavějších inovacích z veletrhu MWC v průběhu celého příštího týdne informovat.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám