Hlavní obsah

Nákupní horečka neutichá. Tisíce smartphonů za 3200 Kč byly okamžitě vyprodané

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když společnost Xiaomi začala na konci června oficiálně nabízet svůj chytrý telefon Redmi Note na tchajwanském trhu, byl okamžitě vyprodaný. Velký úspěch slavila novinka také tento měsíc při premiéře v Singapuru. Pět tisíc přístrojů se prodalo za 42 sekund.

Foto: archív výrobce

Pět tisíc chytrých telefonů Xiaomi Redmi Note se v Singapuru vyprodalo za necelou minutu.

Článek

Na tchajwanském trhu šlo na konci června do prodeje deset tisíc kusů modelu Redmi Note. Rozebraly se za pouhou jednu sekundu. Zájem o novinku byl tedy ještě citelně vyšší. [celá zpráva]

A není se čemu divit, za cenu lehce přesahující tři tisíce korun se jedná o bezkonkurenční nabídku. Srdcem přístroje je osmijádrový procesor taktovaný na 1,5 GHz. Ten má k dispozici operační paměť s kapacitou 2 GB.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Foto: archív výrobce

Xiaomi Redmi Note

Displej modelu Redmi Note má úhlopříčku 5,5 palce a rozlišení 720 x 1280 obrazových bodů. 8GB úložný prostor je možné dále rozšiřovat prostřednictvím paměťových karet typu microSD. Ve výbavě nechybí ani 13megapixelový fotoaparát, wi-fi či bluetooth. Vše běží pod operačním systémem Android 4.2.

Xiaomi oficiálně v Česku nepůsobí, někteří prodejci však dovážejí přístroje na vlastní pěst. Model Redmi Note je tak k dostání v desítkách tuzemských obchodů, ceny startují na 5500 Kč.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám