Hlavní obsah

Nejlepší Nokie současnosti stojí jen 7000 korun

Novinky, mif

Špičkovou Nokii N8, která je zahraničními médii považována za nejlepší telefon z aktuálního portfolia finského výrobce, zlevnila až k hranici sedmi tisíc. Vyplývá to z informací populárního tuzemského srovnávače cen Zboží.cz, který provozuje jednička na českém internetu Seznam.cz. Model N8 je vybaven prostorným dotykovým displejem, vysokým výkonem a povedeným fotoaparátem.

Foto: Novinky

Nokia N8

Článek

Podle Zboží.cz je Nokii N8 možné pod sedm tisíc koupit ve dvou obchodech. Víc než desítka internetových prodejců ji pak nabízí za 7100 Kč. Tisícové slevy se tento model dočkal především kvůli svému stáří (na trhu je již od konce loňského roku) i kvůli zahájení prodeje manažerské Nokie E7. [celá zpráva]

Nokia N8 je vybavena 12megapixelovým fotoaparátem s xenonovým bleskem, který dokáže natáčet videa ve vysokém rozlišení. Data přístroj ukládá na vestavěnou paměť s kapacitou 16 GB. Tu je navíc možné dále rozšířit pomocí micro SDHC karet.

Foto: Novinky

Nokia N8

Pro úplnost dodejme, že telefon má 3,5palcový displej s rozlišením 360x640 obrazových bodů, procesor s taktem 680 MHz a 256MB operační paměť.

Nokie N8 se po celém světě prodalo již několik miliónů kusů. [celá zpráva] Přesto to firma nemá na trhu vůbec jednoduché, protože v oblasti chytrých telefonů jí vyrostla silná konkurence ve společnostech Apple, HTC i Samsung.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám