Hlavní obsah

E3: Fallout 76 dostane nový obsah. Bude zadarmo

Novinky, lez
Los Angeles

Titul Fallout 76, který si odbyl premiéru v loňském roce, se dočká dalšího nového obsahu. Potěšující je také to, že jej tvůrci z herního domu Bethesda nabídnou také bezplatně. Zástupci podniku to potvrdili na veletrhu E3 v Los Angeles.

Fallout 76 – battle royale mód Nuclear WinterVideo: archív tvůrců

 
Článek

Zajímavých her bylo na stánku Bethesdy nespočet, jednou z hvězd byl nicméně také Fallout 76.

Pokud vás tato pecka loni minula, alespoň v rychlosti připomeňme, že jde v podstatě o prequel sérii, která je čtyřikrát větší než Fallout 4. V tomto dílu se hráči přenesou do Západní Virginie a Vaultu 76, právě odsud to číselné označení. Hra začíná opravdu napínavě – výbuchem atomové bomby.

Trailer ke hře Fallout 76Video: archiv tvůrců

Už na podzim letošního roku by měl přitom do tohoto titulu přibýt nový obsah, na veletrhu E3 totiž bylo představeno DLC Wastelanders. To přidá do hry celou řadu zajímavých prvků – například nehratelné charaktery, které budou však velmi důležité, budou sloužit k dialogům a posunům v celé hře.

Velkou pozornost budí také battle royale mód Nuclear Winter, ve kterém skupina více než pěti desítek hráčů bude bojovat o své místo pod sluncem. Zápolit budou o křeslo Overseera Vaultu.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám