Hlavní obsah

Jména na PlayStation Network je možné změnit. Zadarmo ale jen jednou

Novinky, lez

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Novou vychytávku si pro uživatele herních konzolí PlayStation připravila společnost Sony. V herní platformě PlayStation Network mohou nově měnit svá jména. Zadarmo je však pouze první změna, za další si nechá společnost Sony zaplatit.

BEZ KOMENTÁŘE: PlayStation 4 ProVideo: archív výrobce

 
Článek

V prostředí PlayStation Network je úplně jedno, zda používáte skutečné jméno, či nějakou vymyšlenou přezdívku – povoleny jsou obě dvě varianty. Doposud však byli hráči limitováni tím, že pokud jednou jméno nastavili, nemohli ho již změnit.

Zažité zvyky nyní na četné žádosti uživatelů společnost Sony mění. Od dubna si tak již může jméno změnit kdokoliv, a dokonce i kolikrát chce. Jedním dechem je ale nutné dodat, že jde o zpoplatněnou službu.

Foto: archív výrobce

Krátce před Vánocemi je zájem o herní konzole i systémy pro virtuální realitu.

Pouze první změna jména je zadarmo. Za každou další zaplatí hráči 9,99 dolaru (225 Kč). Pouze předplatitelé služby PlayStation Plus mají změny levnější, vyjdou je na 4,99 dolaru, tedy v přepočtu 113 Kč.

Společnost Sony nicméně upozorňuje na to, že u některých her mohou uživatelé přijít v případě změny svého jména o uložené pozice a načtené výhody. Změna je navíc možná pouze na PlayStationu 4, nikoliv na starší trojce a kapesní konzoli PlayStation Vita.

Níže v tabulce je pak přehled titulů, u kterých kvůli problémům se změnou hesla Sony důrazně doporučuje změny jména neprovádět.

Bez problémů by měly být všechny tituly vydané po dubnu 2014. Modernější hry jsou tedy již na možnost změny jména připraveny.

Hry, u kterých se změna důrazně nedoporučuje
Disc Jam
Everybody's Golf
Just Dance 2017
LittleBigPlanet 3
MLB 14 The Show
MLB The Show 16
MLB The Show 15
OnRush
The Golf Club 2
Worms Battlegrounds

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám