Hlavní obsah

E3: Legendární Doom se převlékne do nového kabátu. A přinese řadu novinek

Novinky, lez

V novém kabátě se ukáže legendární akce Doom. Herní dům Bethesda nicméně chystá celou řadu dalších zajímavých novinek, které byly k vidění na největším herním veletrhu E3, jenž se konal tento týden v americkém Los Angeles.

Doom Eternal Video: Bethesda

 
Článek

Nový díl Dooma ponese podtitul Eternal a hráči se v něm podívají na Zemi. Místo toulání po vesmíru a cizích planetách slibují tvůrci silnější hlavní postavu, dvakrát více démonů a hromadu dalšího obsahu.

Radost skalním fanouškům jistě udělalo také oznámení nového Wolfensteina s podtitulem Youngblood. Ten by měl vyjít už příští rok a půjde o sólovou akci, chybět nicméně nebude ani týmová kooperace. V novém vydání se hráči podívají do okupované Paříže. Oznámen byl také Wolfenstein: Cyberpilot. Půjde o hru určenou pro virtuální realitu, ve které bude muset hráč hackovat nacistické roboty.

Na nový obsah se mohou těšit i příznivci sci-fi akce Prey, ta dostane tři nové režimy (New Game Plus, Story a Survival). Bethesda chystá také mód pro virtuální realitu.

Wolfenstein Youngblood Video: Bethesda

Prey: MooncrashVideo: Bethesda

Zajímavě vypadá také titul Rage 2, hráči se v něm převtělí do role posledního rangera Walkera, který rozhodně svůj hněv nijak neskrývá. Postapokalyptický svět vypadá skutečně dobře, grafika rozhodně bude jednou ze silných stránek tohoto titulu.

Jen v rychlosti připomněli tvůrci karetní hru The Elder Scrolls: Legends, která se dočká druhého vydání. To se bude lišit především přepracovanou vizuální stránkou, nově bude k dispozici také na konzoli.

Rage 2 Video: Bethesda

The Elder Scrolls: Legends Video: Bethesda

Hvězdou na stánku Bethesdy byl bezesporu také Fallout 76, jehož ukázka nicméně byla k vidění už na akci amerického Microsoftu. Půjde v podstatě o prequel sérii, která bude čtyřikrát větší než Fallout 4. V novince se hráči přenesou do Západní Virginie a Vaultu 76, právě odsud to číselné označení. Hra začíná opravdu napínavě – výbuchem atomové bomby.

Mimochodem světa Falloutu se týká i další novinka. Titul Shelter míří na televizní konzole Sony Playstation 4 a Nintendo Switch. K dispozici je již nyní, a to zadarmo.

Fallout 76 Video: Bethesda

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám