Hlavní obsah

Rodiče dětí narozených 11. 11. 2011 dostanou doživotní poukázku na hry

– Praha
Novinky, David Zápal

Bethesda, vydavatel herních šlágrů, jako jsou například tituly Fallout 3, TES IV: Oblivion nebo R.A.G.E., uveřejnil vtipný úkol pro náruživé pařany. Každý z nich, kdo dokáže přivést na svět dítě jedenáctého listopadu, dostane všechny dosavadní i budoucí hry od této firmy zdarma.

Článek

Akce má návaznost na datum vydání očekávané RPG pecky společnosti s názvem The Elder Scrolls V: Skyrim, která vychází právě v necelé polovině listopadu. Rodiče, kteří chtějí získat hry zdarma, však kromě poskytnutí rodného listu dítěte pořadatelům musejí dodržet další podmínku.

Své novorozeně budou povinni pojmenovat Dovahkiin, podle hrdiny ze Skyrim.

České zákony zakazují používat pouze zkomolená, zdrobnělá a domácká jména, takže ani u nás by neměl být na matrice problém. Čeští hráči proto mají též šanci získat odměnu.

Ta není hmotná - po ověření toho, že se dítě skutečně narodilo a opravdu má křestní jméno ze hry, bude rodičům odeslán email s kódem, který v platformě digitální distribuce Steam odemkne všechny hry společnosti a při vydání každé nové ji uživateli automaticky stáhne do počítače.

Oznámení úkolu pojal vydavatel humorně.

"Společnost Bethesda Softworks není odpovědná za vaše rodičovství. Za dokončení tohoto úkolu můžete získat zkušenostní body... Dokončení tohoto úkolu může také vést ke snížení vaší touhy hrát video hry a nebo ke snížení vašeho fungování coby lidské bytosti. Před započetím početí se poraďte se svými přáteli."

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám