Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: F1 Racing - závody formulí

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pro milovníky vůně benzínu a spálených pneumatik tady máme docela solidní simulaci závodů monopostů. Připravte se, 3, 2, 1 a jedeme!

Článek

Toto zpracování si bezpochyby zaslouží pochvalu za realismus, s jakým k těmto závodům přistupuje. Můžete si vybrat některou z existujících stájí a pod jejími barvami se pak pustit do závodění. To však probíhá poněkud netradičně. Jede se na deset kol, přičemž v prvním závodíte pouze ve dvojici, ale s každým dalším kolem přibývá jeden vůz. Udržet se tak na čelní pozici je čím dál tím těžší a napětí způsobené hrou pomalu vzrůstá skoro až k nevydržení.

Realitě odpovídá i obtížnost - nečekejte žádné demoliční závody - jakákoli řidičská neobratnost je záhy odměněna ztrátou kontroly nad vozidlem a jeho následným poškozením.

I tak má F1 Racing dobře nakročeno k tomu, aby na nějakou dobu dobře pobavil nejednoho příznivce motoristického sportu.

DOWNLOAD, homepage, 3.3 MB, 6/10

Reklama

Související články

HRA: Zombie Smasher X - zabijte je všechny

Všem zájemcům o intelektuálně nenáročnou hru pro odreagování nabízím pobíjení nemrtvých ve větším než malém množství. Nesmíte se ovšem štítit krve,...

HRA: Squarez - hledejte čtverce

Mezi tím vším přívalem akčních a krvavých her potěší taková, kde se obejdete pouze s několika základními tvary a jejich kombinováním. Logická hra z klasické...

Výběr článků

Načítám