Hlavní obsah

CES 2018: Kouzelné zrcadlo lidem poradí, jak pečovat o pleť

Novinky, lez

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Las Vegas

V noci na pondělí SEČ v americkém Las Vegas odstartovaly první tiskové konference v rámci největšího veletrhu spotřební a výpočetní techniky CES 2018. Jednou z prvních vlaštovek, která byla na akci k vidění, je kouzelné zrcadlo HiMirror Mini. To svým uživatelům radí, jak pečovat o pleť.

Foto: archív výrobce

Základní model chytrého zrcadla HiMirror

Článek

HiMirror se výrobě chytrých zrcadel věnuje už od loňského roku, premiéru si zařízení tohoto výrobce odbylo už loni na podzim na veletrhu IFA v německém Berlíně.

Do Las Vegas však tvůrci přivezli v pořadí již druhý produkt, který se jmenuje HiMirror Mini. Jak již samotný název napovídá, toto zrcadlo sází především na kompaktní rozměry a proti své starší předloze z loňského roku prošlo celou řadou změn.

Foto: archív výrobce

HiMirror Mini

Loňský model vypadal tak trochu jako tablet, nad kterým se navíc tyčila nepříliš vzhledná kulatá kamera –výrobce tento model stále nabízí, a ani na veletrhu tak logicky nechyběl. Novinka se však pyšní kovovým podstavcem a opravdu daleko více připomíná skutečné zrcadlo, byť základem je stále 10,1palcový LCD displej.

I přes redukci rozměrů toho novinka umí poměrně hodně, v podstatě totéž co větší bratříček. Pomocí zabudované kamery dokáže provést detailní analýzu pokožky v reálném čase. Na základě získaných dat pak uživateli doporučí vhodné kosmetické přípravky.

Prodávat se začne ještě letos

Úplně nové rozměry navíc dostává kouzelné zrcadlo na americkém trhu, kde dokáže pracovat s virtuální asistentkou Alexa a například i objednávat vhodné kosmetické přípravky z Amazonu pomocí hlasových příkazů.

V první vlně počítá výrobce s dostupností výhradně na půdě USA, a to během léta letošního roku. Předběžná prodejní cena byla stanovena na 249 USD, tedy v přepočtu více než pět tisíc korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám