Hlavní obsah

Spolužáci.cz mají vylepšenou nástěnku se vzkazy

Novinky, mif

Seznam.cz připravil pro uživatele sociální sítě Spolužáci.cz vylepšenou nástěnku, na kterou mohou stávající i bývalí žáci a studenti vyvěšovat své vzkazy. Přes šest miliónů registrovaných lidí se může těšit na přehlednější zobrazení zpráv, komunikaci v reálném čase i podporu multimediálního obsahu.

Článek

Jednou z největších novinek je komunikace v reálném čase. „Díky tomu už uživatelé nebudou bloudit po jednotlivých vzkazech na nástěnce a jednoduše uvidí veškerá témata, o kterých se ostatní spolužáci baví. Tento druh „chatování“ bude ještě zpříjemněn snadným vkládáním fotografií a videí. Nově přibylo i několik funkcí, které uživatelé ocení při domlouvání srazů, či setkání spolužáků po několika letech,“ uvedl Martin Kožíšek, produktový manažer Seznamu.

„V souvislosti s touto změnou se ruší ostatní diskuze, které budou nahrazeny real-time úvodní stránkou neboli novou nástěnkou. Upravena byla také práva hostů, kteří nejsou autorizovanými členy třídy, vkládat příspěvky na nástěnku budou moci, až se jimi stanou,“ konstatoval Kožíšek.

Podle něj čekají službu Spolužáci.cz ještě další úpravy, které povedou ke zjednodušení. „Jejich cíl je nabídnout uživatelům moderní službu, která bude přátelštější alternativou pro jiné sociální sítě,“ dodal produktový manažer Seznamu.

Novou nástěnku si můžete prohlédnout po přihlášení přímo na službě Spolužáci.cz (zde).

Reklama

Výběr článků

Načítám