Hlavní obsah

Seznam inovoval inzertní portál Sbazar.cz

Novinky, mif

Společnost Seznam.cz ve čtvrtek spustila novou verzi svého inzertního portálu Sbazar.cz. Ten nyní nabízí daleko jednodušší a přehlednější podobu. Každý registrovaný uživatel může na web zdarma během krátké chvíle vložit inzerát na věc či službu, které chce nabídnout.

Foto: Novinky

Nový Sbazar.cz

Článek

„Podobně jako Super.cz je služba Sbazar.cz inspirována světem tištěných magazínů. Opět vycházíme z toho, že uživatelé při koupi věci vybírají hlavně očima – je to rychlejší a snazší než hledat v množství textu. Proto je hlavní důraz v inzerátu kladen právě na fotografii prodávaných předmětů. V dnešní době, kdy již téměř každý vlastní mobilní telefon s foťákem, není nic složitého věc k prodeji vyfotit a během několika málo minut zadat inzerát na její prodej na stránce www.sbazar.cz. Zabere to jen pár minut,“ popisuje hlavní výhody nově vylepšené služby Pavel Zima, generální ředitel Seznam.cz.

Fotografie produktu samozřejmě není nezbytnou součástí inzerátu, ale rozhodně pomůže k jeho lepší viditelnosti, a tím i rychlejšímu prodeji dané věci. Jediné, co uživatel potřebuje k bezplatnému vložení inzerátu, je registrace na některé ze služeb Seznamu nebo e-mail od české internetové jedničky.

Foto: Novinky

Inzeráty je možné nově zvýraznit tlapkou.

Pro lepší viditelnost mezi ostatními inzeráty je možné nabídku za poplatek zviditelnit. Prodávaný předmět bude označen tlapkou a zajistí se jeho pomalejší propadávání mezi ostatními, které jsou jinak řazeny dle času vložení. Nahoře se totiž objevují ty nejnovější nabídky.

Nově je také možnost po kliknutí na uživatelské jméno prodávajícího jednoduše zobrazit na jedné stránce přehledně všechny předměty, které nabízí k prodeji. Samozřejmostí je možnost filtrování inzerátů podle regionů i kategorií.

Nový Sbazar.cz můžete vyzkoušet zde.

Foto: Novinky

Stará verze SBazaru

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám