Hlavní obsah

Seznam startuje IT akademii

Novinky, mif

Společnost Seznam.cz chystá sérii bezplatných workshopů, které budou zacíleny na méně zkušené uživatele, ale zároveň také na IT profesionály. Lidé si v tzv. Seznam IT akademii budou moci zlepšit svoje znalosti konkrétních technologií a zároveň i rozšířit obzory například v oblasti programování.

Foto: Novinky

Seznam IT akademie

Článek

„Seznam IT akademie představuje sérii workshopů, na kterých zájemci nahlédnou pod pokličku vývoje Seznam.cz, vyzkoušejí si práci na reálných projektech, které vývojáři české internetové jedničky řeší, seznámí se s podobně zapálenými programátory a v případě úspěšného absolvování se ti nejlepší mohou dočkat i pracovní nabídky,“ uvedla Simona Pecková, PR specialistka společnosti Seznam.cz.

Podle ní workshopy povedou vývojáři přímo ze společnosti Seznam.cz. Kurzy přitom budou kapacitně omezeny na deset lidí, což by mělo zajistit prostor pro řešení individuálních problémů u jednotlivých uživatelů, kteří workshop navštíví.

„V plánu je celkem pět workshopů do konce roku,“ podotkla Pecková s tím, že ten první se uskuteční hned zkraje září.

Teorie i praxe

Jeho tématem bude „React v praxi“. React je javascriptová knihovna, která se používá pro vytváření webových komponent. „Workshop povede Zdeněk Vlach, vedoucí týmu vývoje UI, společně s Miroslavem Jančaříkem, programátorem UI,“ konstatovala PR specialistka společnosti Seznam.cz.

„Workshop proběhne v termínu od 9. do 10. září 2016, přičemž v pátek se přednášející zaměří spíše na teorii, v sobotu pak účastníky čeká praktické vytvoření aplikace,“ uzavřela Pecková.

Lidé se mohou na Seznam IT akademii hlásit do 15. srpna prostřednictvím internetové stránky vyvojari.seznam.cz. Na tomto webu budou postupně zveřejněna témata a termíny dalších workshopů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám